E-book BisnesSebarang pertanyaan, sila email sales@rahsiainternet.com atau hubungi 016-6966644 atau 014-6633311 (9.00am-6.00pm Isnin-Jumaat)E-book Mentor jutawan Bersama IRFAN Khairi


Pada bakal usahawan atau sudah menjadi usahawan dan yang bercita-cita untuk menjadi usahawan,pasti anda selalu mendengar orang berkata "kalau nak jadi penyanyi kena bergaul dengan penyanyi,kalau nak jadi pelakon kenalah banyak berkawan dengan pelakon,begitu jugalah kalau nak jadi usahawan berjaya kena banyak bergaul dengan usahawan yang telah berjaya.Sebab dengan bergaul dengan merekalah ,barulah kita dapat pelajari bagaimana susah payah,jerih perih mereka untuk memulakan langkah
sebagai seorang usahawan.Selain itu dengan bergaul dengan mereka anda juga akan dapat teknik,strategi dan tip yang sebenar untuk menjadi usahawan yang berjaya.
Jadi atas dasar ingin melihat lebih ramai usahawan Malaysia yang berjaya dengan cemerlang,jadi saudara Irfan Khairi telah menghasilkan sebuah e-book yang bertajuk Mentor Jutawan bersama Irfan khairi.Dalam e-book ni bukan ada 1,2,3 tapi 8 ikon jutawan yang terkenal yang akan bersama-sama
mengupas sedikit demi sedikit bagaimana untuk menjadi usahawan yang berjaya sehingga bergelar jutawan InsyaAllah.

Dapatkan tip-tip dan strategi yg sebenar utk mencapai kejayaan dlm bidang kewangan dgn.cepat dari 8 mentor jutawan Malaysia yg. cukup dikenali ramai.Berapa banyak wang yg anda boleh perolehi sekiranya anda mengetahui rahsia kelapan-lapan mentor jutawan ini?
  1. Dato' Fadzilah Kamsah,mentor kpd.mentor
  2. Azizi Ali jurulatih Jutawan
  3. Chef Li (Dato'Dr.Rusly) Jutawan Senyap
  4. Dato'Dr Azman Ching Jutawan MLM
  5. Billi Lim Jutawan Berani Gagal
  6. Dato'Hussamuddin Pengasas Kumpulan Karangkraft
  7. Abg.Abu /Usahawan /Motivator/Jutawan Dari Singapura
  8. Irfan Khairi jutawan Internet

E-book ini adalah hasil transkripsi temubual di antara saudara Irfan Khairi dengan 8 ikon jutawan yang sudi berkongsikan pengalaman,cabaran,strategi dan tip bagaimana anda boleh mencapai kejayaan yang cemerlang.Untuk mencapai kejayaan yang cemerlang memerlukan mentor.Mentor bukan sahaja dari seorang yang membimbing kita,yang dikenali secara bersemuka,tapi mentor juga datangnya dari buku serta seminar yang kita hadiri.
Pernah satu ketika dahulu Saudara Irfan bertanya kepada Dato'Fadzilah Kamsah tentang siapa mentor beliau,maka jawabnya seminar yang dihadiri serta buku yang dibaca.
Dengan terhasilnya e-book ini anda bukan hanya mendapat ilmu dan tip tapi boleh juga menjana pendapatan anda melalui program affiliate.Apa yang anda perlu lakukan hanya kongsikan kelebihan dan keistimewaan dan anda akan dapat komisyen dari hasil penjualan e-book ini.

Sila klik disini Untuk mendaftar program affiliate Mentor
Jutawan Bersama Irfan Khairi.

Sebagai bonus kepada pembeli, saudara Irfan akan memberikan akses kepada ebook-ebook berkaitan dengan kekayaan dan kejayaan.E-book ini sarat dengan maklumat untuk melipat gandakan pendapatan
anda dan yang paling menarik sekali ianya diberikan secara percuma,ya secara percuma sahaja! jadi dapatkanlah buku ini sekarang.


Untuk tempahan sila layari website rasmi Irfan Khairi http://www.irfankhairi.com/mentor?a_aid=1d9716f0

Pembayaran boleh dibuat melalui kad kredit dan juga Bank-in / Mesin ATM /
Online Banking,pembayaran di buat di website saudara Irfan.


E-book Senjata FacebookE-book hasil tulisan Ariff  Putera dan Irfan Khairi,akan memberikan panduan bukan sahaja tentang cara menghasilkan laman Page Facebook yang profesional tapi juga menarik pembaca,pengikut dan pelanggan yang berkualiti dan setia.       Bagaimana Produk ini Boleh   
             Membantu Anda ?


 
Mempromosi perniagaan anda!Ketahui cara untuk membuat promosi tanpa disedari oleh pengguna di Facebook.
Memdedahkan perkara yang dianggap remeh!Sekiranya anda melakukannya, seolah-olah anda 'membunuh' perniagaan anda.
Memilih nama yang efektif!Ketahui nama yang sering mendapat klik untuk menggandakan pulangan dalam perniagaan anda.
Mengenali pengikut sedia ada dan bakal pelanggan!Anda akan di dedah dengan cara yang paling mudah untuk menggunakan Facebook Insights. Dengan itu, anda akan lebih mengenali latar belakang fans dan pelanggan anda. Anda juga tidak lagi membuat promosi pada kumpulan sasaran yang salah.
Mendaftar nama unik di Facebook secara percuma!Ramai yang tidak tahu mengenai fungsi nama unik sebagai imej yang penting untuk perniagaan anda. Ingat, pengguna lebih mempercayai pernigaan yang mempunyai imej yang professional. Boleh juga digunakan pada kad perniagaan, risalah serta laman web.
Lebih 30 rahsiauntuk meningkatkan Like dan interaksi. Lebih daripada 30 rahsia akan dibongkar untuk membantu anda menggunakan Facebook seperti pakar internet. *Yang juga akan membuatkan pesaing anda tertanya-tanya apakah teknik yang digunakan anda.
Ketahui dengan melakukan ______________, Page anda akan di-banned.Kebanyakkan pemilik perniagaan di Facebook tidak menyedari hal ini.
Menjimatkan wang anda untuk mempelajari ilmu Facebook. Segala-gala yang anda perlu tahu, dimuatkan di dalam ebook ini.
Ketahui dengan terperinci, bagaimana untuk membina Page pertama anda. Tidak perlu hadiri kursus berasingan hanya dengan mengetahui teknik mudah ini.
Ketahui juga cara untuk membina Landing Tab.Dengan ini, perniagaan anda di Facebook lebih menonjol dan menarik lebih banyak peminat.
Setiap teknik dan rahsia disediakan dengan contoh. Ini amatlah penting bagi memudahkan anda untuk memahaminya.

             Bagaimana Cara Untuk
              Mendapatkannya ?

         Sila layari website Rasmi Irfan khairi dan Ariff Putera Di

                       http://www.rahsiainternet.com/facebook/

siteamplifier

Amazon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...