Friday, December 31, 2010

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru


Pada semua blogger baru dan lama yg mempunyai follower yg kurang dari 300 org,jom ikut aku join segmen
ahsfantasy24 yg bertajuk Bloglist Istimewa Untuk Blogger Baru,sbb.dia ni berhasrat untuk menaikkan trafik bg blogger mcm aku ni ha,follower kurang 300 orang.Dia dan pun buat satu Page utk blogger mcm kita ni isi

 syarat senang je:-

  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong

Kalau korang nak join klik je kat sini ahsfantasy24 senangkan x susah.

1 comment:

khayla fadwah said...

atty follow kamu..follow me back..=)

Post a Comment

siteamplifier

Amazon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...